Lystfiskeri Danmark – info

Lystfiskeri Danmark pic

Lystfiskeri Danmark

Lystfiskeri Danmark er et dansk firma, som laver onlineguider omhandlende lystfiskeri i hele landet. Alle fiskepladserne som er beskrevet på siderne er besøgt, affisket og fanget fisk langs – af landets eneste fuldtidsprofessionelle lystfisker.

Pladserne er besøgt under hver årstid og under flere forskellige vind-, vand- og vejrforhold. Derfor får du f.eks. den bedste røde tråd at gå efter, uanset hvilken årstid du ynder at fiske på.

Lystfiskeri Danmark – altid nyt på vej

Der arbejdes hele tiden på at nye brugbare guides laves. Derudover bliver de nuværende større for hvert halvår der går. I 2023 kommer 4 nye guides. Bl.a. fra Fyn og Jylland.

Se de nuværende sider på forsiden her: Overblik…

Lystfiskeri DanmarkHvem står bag?

Siderne og teksterne om lystfiskeri, er lavet og skrevet af Jari P. Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle lystfisker. Jari rejser rundt i Danmark og bruger hele året på, at besøge fiskepladser i hele landet, for derefter at skrive om dem.

Siderne er til gavn for alle dem, som gerne vil vide hvor man kan fiske i et evt. lokalområde, hvilke fisk man kan fange, hvornår de kan fanges, samt hvordan.

Læs mere om ham her: Jari P.

Rigtig god fornøjelse med Lystfiskeri Danmarks onlineguider.

error: Content is protected !!